top of page
creatief talent

Gezocht creatieve en sociaal betrokken collega's

Nou dat is een ruime omschrijving zul je denken. Precies!  het bestuur van de VVDI is altijd op zoek naar sociaal betrokken en creatieve mensen. Wij zoeken mensen die als bestuurslid of regiovertegenwoordiger aan de gang willen.

Bestuurslid of Regiovertegenwoordiger

Wat ga je doen als bestuurslid?

het bestuur van de VVDI kent verschillende rollen, zo is er een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en algemene bestuursleden. Op dit moment zijn wij op zoek naar een algemeen bestuurslid.

Vrolijke bestuursleden brainstormen

Algemeen bestuurslid,

Als bestuurslid draag je actief bij aan het dagelijks bestuur. Je hebt goede kennis van wat speelt bij de invordering en deurwaarder en wat nodig is voor onze collega's om goed hun werk te doen.

Samen met de bestuursleden bespreek je acties en doelen, en werkt deze verder uit. Ook ga je in gesprek met het management over signalen die we van de werkvloer ontvangen.

Wat ga je doen als regiovertegenwoordiger?

Je gaat aan de slag als regiovertegenwoordiger,  jij bent het aanspreekpunt in jouw regio voor medewerkers in het proces Inning. Jij zoekt actief contact met onze leden, maar ook met niet leden. Je signaleert knelpunten waar jouw collega's tegen aanlopen in hun dagelijkse werk en geeft dit door aan het bestuur. Je helpt mee aan de werving van nieuwe leden. Jij weet als geen ander hoe belangrijk het is om samen een stem te hebben, en je aan te sluiten bij een vereniging die van elkaar is.

Jouw profiel

Je bent werkzaam als invorderaar of deurwaarder, of je hebt een mandaat als ontvanger.

Regiovertegenwoordiger: Jij praat graag met mensen, en vind het leuk om contact te leggen en te onderhouden met je collega's. Jij hebt van nature een overtuigingskracht, en weet mensen te enthousiasmeren voor de VVDI.

Vrijwilligerswerk eventueel in ruil voor verlof?

Ja het gaat om vrijwilligerswerk. Je krijgt geen vergoeding wel een leuk team van betrokken collega's. Daarnaast is het natuurlijk een leuke ontwikkeling in je carrière. In een een functie als regiovertegenwoordiger of bestuurslid gaat veel tijd zitten. Daarom is het mogelijk om verlof hiervoor aan te vragen, je wordt dan vrijgesteld van je werk om je tijd hieraan te besteden.

Als regiovertegenwoordiger kan je voor 180 uur per jaar vrijgesteld worden van je werk en als bestuurslid 328 uur per jaar. 

Enthousiast geworden? Of wil je meer informatie stuur dan een e-mail naar info@vvdi.nl of bel Mario Hoogendoorn 06-18606100 of Pascal Heutinck 06-21137459.

(Gast) Blogger

Eenmalig of vaker bloggen?

Kun jij verrassend schrijven, of wil je dat graag eens proberen? En lijkt het je leuk om eenmalig of vaker een blog te schrijven over een onderwerp wat interessant is voor onze leden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar kan ik over bloggen?

Qua onderwerpen ben je redelijk vrij om te schrijven. Jouw blog informeert en inspireert en heeft bij voorkeur te maken met invorderen.

Werk vanuit huis blogger
(Gast) Blogger

Dit mag vakinhoudelijk zijn, maar wij vinden het ook leuk als je schrijft over je eigen ervaring!

Wie kan mijn blog lezen?

Wij plaatsen je blog op onze besloten pagina, deze is dan alleen toegankelijk voor onze leden en jouw collega's. Mocht je dat willen dan kan je blog uiteraard ook op de openbare pagina in ons nieuwsoverzicht geplaatst worden. Uiteraard doen we dit in overleg met jou.

 

Vrijwilligerswerk eventueel in ruil voor verlof?

Voor de duidelijkheid het gaat hier om vrijwilligerswerk. Je doet dit omdat je het leuk vindt om te schrijven over onderwerpen waar jij iets mee hebt. Omdat je graag jouw kennis, ervaring en mening deelt met anderen. Je krijgt er dus geen vergoeding voor maar wel een hoop waardering van het bestuur en je collega's en het staat natuurlijk leuk op je C.V.!

Mocht je regelmatig voor ons willen bloggen dan kunnen we eventueel 180 uur verlof per jaar voor je aanvragen. Je bent dan vrijgesteld van je werk en mag die uren besteden aan het schrijven. Hieraan zijn nog wel een paar voorwaarden verbonden. Uiteraard bespreken wij dit graag met je!

Heb je naar aanleiding hiervan interesse of heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@vvdi.nl,

of bel met Jan Volkerink 06-18602186.

Organisator evenementen 

De VVDI organiseert jaarlijks een vakinhoudelijk symposium. Wij willen dit graag vaker gaan doen, en ook andere themabijeenkomsten en events voor onze leden organiseren. Wij zijn op zoek naar een of meerdere mensen die het leuk vinden om ons te helpen bij het organiseren van de evenementen. Heb je geen ervaring, maar wel goede ideeën en enthousiasme? Wij bieden learning on te job. 

publiek op symposium
Organisator
Wat ga je doen?

Je plant en coördineert evenementen. Dit doe je in samenspel met het dagelijks bestuur. Jij bent het aanspreekpunt voor de geplande activiteiten, en begeleid de uitvoeringen ondersteuning tijdens de evenementen. 

Jouw profiel

Je bent ondernemend en praktisch ingesteld. Je bent creatief, spontaan en  sociaal betrokken, je maakt makkelijk contact met mensen. 

Vrijwilligerswerk eventueel in ruil voor verlof?

Ook hier gaat het om vrijwilligerswerk. Je doet dit omdat je het leuk vind iets te organiseren voor andere mensen. Omdat in het organiseren van deze activiteiten veel werk zit kunnen we eventueel 180 tot 328 uur per jaar verlof voor je aanvragen. Dit betekent dat je dan vrijgesteld wordt van je werk om je hiermee bezig te houden. Hieraan zitten wel een aantal voorwaarden verbonden. Uiteraard bespreken wij dit graag met je.

Heb je naar aanleiding hiervan interesse of heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@vvdi.nl of

Mario Hoogendoorn 06-18606100 of Pascal Heutinck 06-21137459.

Redactielid website/nieuwsbrief

Lijkt het je leuk om een website bij te houden, of een maandelijkse nieuwsbrief te redigeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

De website en de maandelijkse nieuwsbrief moeten voorzien worden van content die up to date is. Daarnaast zal er ook zo nu en dan wat aan de vormgeving veranderd moeten worden. Samen met het bestuur ben jij verantwoordelijk voor het bijhouden van de website en nieuwsbrief

redactie website werkt op computer
Redactielid

Jouw profiel

Je hoeft geen ervaring te hebben, wij helpen je op weg! Wij werken met een eenvoudig te gebruiken programma waarmee je de website en nieuwsbrief onderhoudt. Enige creativiteit is wel vereist om teksten te voorzien van de juiste afbeeldingen. 

Vrijwilligerswerk eventueel in ruil voor verlof?

Ook hier gaat het om vrijwilligerswerk. Je doet dit omdat je het leuk vind iets te organiseren voor andere mensen. Omdat in het bijhouden van de website en samenstellen van de nieuwsbrief veel werk zit kunnen we eventueel 180 uur per jaar verlof voor je aanvragen. Dit betekent dat je dan vrijgesteld wordt van je werk om je hiermee bezig te houden. Hieraan zitten wel een aantal voorwaarden verbonden. Uiteraard bespreken wij dit graag met je.

Heb je naar aanleiding hiervan interesse of heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@vvdi.nl of bel Jan Volkerink 06-18602186

bottom of page