top of page

Geselecteerd bericht

Leden VVDI blij met hun cadeau


Het jaar 2022 begon goed voor de leden van de VVDI, Ilona en Rob Boon hebben 4 januari in de garage een ware productiestraat ingericht om iedereen van een mooi cadeau te kunnen voorzien.


Alle leden van de VVDI kregen een mooie thermobeker van het merk Kambukka toegestuurd. Want ook de VVDI denkt aan het milieu, met deze duurzame beker blijft je drankje lekker warm of koel. Ideaal voor onderweg, thuis of op kantoor. Nooit meer een (onbewust) koud bakkie koffie of thee.


Na het lezen van onderstaande reacties wil jij vast ook lid worden van de VVDI en zo'n mooie beker bemachtigen. Bekijk eens onze website en wordt lid van een vereniging met betrokken collega's!


Beste collega's,

Allereerst de allerbeste wensen voor dit nieuwe jaar, ik wens jullie een mooi, gezond en naar ik hoop Coronavrij jaar toe. Tevens wil ik jullie bedanken voor jullie inzet de afgelopen periode....jullie hebben in veel opzichten echt bergen verzet, petje af!!

Zojuist heb ik mijn thermobeker afgehaald......een mooi exemplaar die ik zeker dagelijks ga gebruiken als ik weer in mijn rayon aan het werk mag....ik ben er heel blij mee, dank!!


Beste bestuursleden, bij deze wil ik u bedanken voor de mooie warm/koud beker. Ik zal hem zeer zeker gaan gebruiken. Verder wens ik jullie een voorspoedig 2022 met vooral een goede gezondheid.


Hartelijk dank voor de leuke koffiebeker. Deze gaat zeker van pas komen als we straks weer naar buiten mogen gaan :-)


D(r)ank voor de Kambukka thermobeker . Voor nu een warm en hopelijk snel weer een koel drankje er in.


Hallo,

Ik heb vandaag mijn mooie koffiebeker opgehaald. Heel erg bedankt voor dit mooie presentje. Dit is nog eens een cadeau waar je wat aan hebt. Nogmaals bedankt en de beste wensen voor het nieuwe jaar en ik wens jullie veel gezondheid toe.


41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page