top of page

Geselecteerd bericht

AVB is VVDI geworden!


In januari 2020 is in overleg met de leden besloten dat het tijd werd voor de vernieuwing en verjonging van de Algemene Vereniging voor Belastingdeurwaarders en Belastinginvorderaars (AVB). Het merendeel van de leden stemde voor een naamsverandering in VVDI dé vakvereniging voor deurwaarders en invorderaars. Vandaag is het eindelijk zover!


Door de naamsverandering en de nieuwe website wil de vereniging en haar leden meer collega's uit ons vak aantrekken. De VVDI kenmerkt zich als een vereniging van betrokken collega's uit de deurwaarderij en invordering. Lid zijn van de vereniging betekent je collega's in het land leren kennen, kennis en vaardigheden met elkaar delen, en samen lobbyen voor optimale werkomstandigheden.


Wil jij meer weten over wat de VVDI doet en misschien voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met het bestuur. In een persoonlijk gesprek vertellen wij jou alles over onze vereniging.


Voor nieuwe leden hebben wij nu een mooie lidmaatschapsactie! Net als de VVDI willen wij jou ook graag een frisse start geven deze winter. Je krijgt daarom bij een lidmaatschap een cadeaubon van Rituals of voor de wasstraat t.w.v. 20 euro. Maar dat is natuurlijk niet het enige voordeel wat wij bieden!


Breng jij als lid een nieuw lid aan dan krijg jij ook de verfrissingactie cadeau!


Wees er snel bij want op=op!


groet


Anja, Ilona en Wim

Bestuur VVDI


#vakvereniging,#deurwaarder,#invorderaar,#nieuw,#vakbond,#rechtsbijstand,#betrokken,#collega's,#belastingdienst,#invordering,#wordlid, #cmhf,


120 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page