top of page

Geselecteerd bericht

Koffierondje IKB is een succes!


Wauw! wat is er veel belangstelling voor ons koffierondje Individueel Keuze Budget (IKB), Binnen één dag zat de eerste sessie al vol! En de tweede sessie niet snel daarna!


Had jij ook mee willen doen, maar ben je helaas te laat? Houd onze website in de gaten want wij organiseren regelmatig activiteiten voor onze leden.


Wil jij volgende keer niet achter het net vissen? Word dan lid van onze vakvereniging. Je bent dan als eerst op de hoogte van nieuwe activiteiten en hebt voorrang bij het aanmelden! Daarnaast krijg je een maandelijkse nieuwsbrief, bouw je een landelijk netwerk op van collega's en worden jouw belangen optimaal vertegenwoordigd. Want wist je dat je met een lidmaatschap bij ons invloed kan uitoefenen op je secundaire arbeidsvoorwaarden? Bij ons praat je mee over welke arbeidsvoorwaarden voor jou in de toekomstige CAO onderhandelt moet worden!

Trekt dit je nog niet over de streep? Een lidmaatschap kost je met je fiscaal voordeel via IKB nog geen tientje per maand! Dan krijg je ook nog eens de eerste 3 maanden gratis en een jaarabonnement op de bibliotheek. Zo lees of luister jij een jaar lang lekker gratis duzienden boeken. Heb je tenminste wat te doen tijdens de lockdown!


Eerst even kennismaken? Dat kan ook, Anja en ik vertellen je graag meer in een persoonlijk gesprek! Bel Anja Haarnack-Coumans (06-11755717) of Ilona Koene-Stender (06-15421640)voor een vrijblijvende kennismaking. Een e-mail sturen mag natuurlijk ook gewoon! Of webexen of zoomen, of facetimen of skypen... Hoe dan ook wij ontmoeten je graag!47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page