top of page

Geselecteerd bericht

Word lid en ontvang een jaarabonnement op de Bibliotheek!


Sociaal betrokken dat zijn wij!

Als vakvereniging zijn wij betrokken bij onze leden, Wij komen op voor goede werkomstandigheden. Het welzijn van onze leden heeft op dit moment de volle aandacht van het bestuur. Zo gaan wij gaan met het management het gesprek aan over vervangende werkzaamheden voor onze collega’s die door de coronamaatregelen hun normale werkzaamheden tijdelijk niet kunnen uitvoeren. Tijdens ons koffierondje van 9 maart hebben wij aandacht besteed aan goed thuiswerken. Onze collega’s hebben van preventiemedewerkers Lucy en Hayat een voorlichting gehad hoe ze vitaal kunnen blijven tijdens de thuiswerksituatie.


Maar hier stopt onze betrokkenheid natuurlijk niet, wij hebben allemaal last van de lockdown. Netflix hebben we uitgespeeld, het huis is opgeruimd. Nu komt het mooie weer er aan en je kan niet even lekker een terrasje pakken of met vrienden uit eten. Leden* van de VVDI krijgen daarom dit jaar bij hun lidmaatschap een jaarabonnement bij de digitale bibliotheek. Een jaar lang gratis digitaal boeken lezen en luisteren. Is digitaal niet je ding? Dan is een normaal lidmaatschap bij je lokale bibliotheek ook mogelijk. Ook als je al lid bent van de bibliotheek betalen wij dit jaar je contributie. Neem even contact met ons op over de voorwaarden.


Wij halen je uit de thuiswerksleur en zorgen voor afleiding. Met het mooie weer zit jij met een goed boek in je tuin, op je balkon, of loop je buiten in de natuur!


Een betrokken vakbond dat is de VVDI!


Wil je graag eerst meer weten over onze vereniging en even kennismaken? neem dan contact op met Anja 06-11755717 of Ilona 06-15421640. Wij vertellen je graag meer over de meerwaarde van een lidmaatschap en wat wij voor jou kunnen betekenen!


*Actie geldt alleen bij een volledig of basis lidmaatschap28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page