top of page

Geselecteerd bericht

Doe mee met ons koffiemoment thema thuiswerken!


Thuiswerken we doen dit nu al een tijd, maar hoe lekker gaat dat bij jou?

De VVDI zorgt voor afleiding in je thuiswerksleur! Wij organiseren daarom voor onze leden een maandelijks een koffiemoment. Deze koffieronde heeft naast de gezelligheid van je collega’s weer wat extra crema met een thema!


Preventiemedewerkers Lucy Kerkman en Hayat Afkyr sluiten aan bij ons koffiemoment. Zij vertellen je over hun werk als preventiemedewerker. Geven advies hoe je optimaal kunt thuiswerken onder alle omstandigheden, en hoe je gebruik kunt maken van de geboden thuiswerkfaciliteiten.


Alles wat je altijd al wilde weten over jouw thuiswerksituatie, je vragen kun je nu aan hun stellen!


Wanneer moet je erbij zijn? Op 9 maart om 10:00!


Doe jij ook weer mee? Om te zorgen dat iedereen voldoende tijd en aandacht krijgt van Lucy en Hayat vragen we je dit keer om je even aan te melden. Stuur meteen een e-mail naar info@vvdi.nl Met het ontwerp: Thuiswerken ik doe gezellig mee! En je ontvangt van ons een uitnodiging voor de webex. Het leven is soms zo simpel!


Heb je al een vraag of onderwerp voor Lucy en Hayat, wil je die dan alvast in je e-mail vermelden?


Ben jij geen lid van de VVDI maar wil je wel graag mee doen en werk je binnen het proces inning van de Belastingdienst? Meld je vooral aan! Onze leden hebben voorrang maar als er plek vrij is dan ben je van harte welkom.Kortom zorgen jullie weer voor de koffie? Dan zorgen wij voor een goed gesprek!28 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page