top of page

Geselecteerd bericht

Koffierondje met thema Individueel Keuze Budget (IKB)Het wordt weer tijd om koffie te drinken met je vrienden van de VVDI! Wij geven je koffie ook nu weer extra crema met een thema! Op Donderdag 29 april 2021, kan ook jij weer aansluiten.Gastspreker Kader Topuz is HRM adviseur en neemt ons mee in de wondere wereld van het Individueel Keuze Budget (IKB). Zij vertelt je alles wat je moet weten over het inzetten van je IKB budget, voor een fiets, fitness, je werkplek of verlofsparen. Na dit koffiemoment weet jij alles over de (fiscale) voordelen van het IKB budget, weet jij hoe je een betaalde sabbatical kan plannen of eerder kan stoppen met werken. Zodra de coronacrisis over is maak jij misschien je vakantiedromen naar Ver en Langwegistan waar?


Er is al veel belangstelling voor de eerste sessie om 10:00 deze is al bijna vol!! We hebben daarom om 13:00 een tweede koffiebijeenkomst georganiseerd.


Hier wil jij dus bij zijn! Doe jij ook weer mee? Om te zorgen dat iedereen voldoende tijd en aandacht krijgt vragen we je om je even aan te melden.


Geef je snel op door een email te sturen aan info@vvdi.nl met het onderwerp IKB, daar kan ik wat mee! En je ontvangt van ons een uitnodiging voor de webex.


Heb je al een vraag voor Kader wil je die dan alvast in je e-mail vermelden? Ook niet leden mogen meedoen, dus doorsturen deze uitnodiging! Heb jij van jouw leuke en betrokken collega deze e-mail ontvangen en ben je geen lid maar wil je wel meedoen? Meld je vooral aan! Onze leden hebben voorrang maar als er plek vrij is dan ben je van harte welkom. En check even onze website, wij hebben een leuke lidmaatschapsactie, als lid van de VVDI kun je namelijk een jaar lang gratis boeken lezen en luisteren! Kortom zorgen jullie weer voor de koffie? Dan zorgen wij voor een goed gesprek! VOL=VOL, dus wees er snel bij!


29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page